Raktáron
4 990 Ft
Raktáron
9 990 Ft
Raktáron
11 990 Ft
Raktáron
10 890 Ft

Ébreszd fel a szenvedélyt a Bad Kitty ágyhoz kötöző tűzpiros szettel! Ez a forró kiegészítő kollekció minden vágyadat kielégíti az érzéki kalandok során. A puha, bőrbarát anyagokból készült kötözők lehetővé teszik a kényelmes és biztonságos kötözést az ágyhoz. Hódítsd meg a hálószobát ezzel a merész és szexi szettel, amely felébreszti a benned rejlő vad oldalt!

Raktáron
18 500 Ft

Merülj el az érzéki kalandok és izgalmak világában a Bad Kitty Kezeket Hátra Kötöző segítségével! Ez a különleges, fekete színű kiegészítő ideális választás minden olyan párnak, akik a hálószobai játékok új dimenzióit keresik. A nyak- és derékpánt, valamint a csuklóbilincsek kombinációja garantálja a kényelmet, megbízhatóságot és egy csipetnyi titokzatosságot is csempész a pillanatokba. Készülj fel egy felejthetetlen élményre, amely minden eddiginél közelebb hoz titeket egymáshoz.

Raktáron
9 990 Ft

Keltse életre a szenvedélyt a Bad Kitty kéz- és lábkötözőjével! Ez a kifinomult eszköz lehetővé teszi a kényelmes és izgalmas kötözést. A bőrbarát anyagokból készült kötözők állíthatók és biztonságosak, így minden alakhoz tökéletesen illeszkednek. Fedezd fel az intimebb pillanatok rejtett örömeit ezzel a merész és stílusos kiegészítővel!

Raktáron
9 990 Ft
Raktáron
3 190 Ft