Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

PlayCandi

Tapasztald meg az élményt,amit egy Play Candi játékszer okozhat!
Kiváló minőségű orvosi szilikonból készült kényeztetők ABS műanyaggal ötvözve,melyek a legmagasabb minőségi követelményeknek felelnek meg az egész világon.A PLAY Candi vibrátorok elegáns megjelenésének és sokoldalúságának köszönhetően közkedvelt a hölgyek körében.
Tökéletesen illeszkednek a kézbe,selymes tapintásúak és rezgő funkció mellett ellátták a Play Candi vibrátorokat pulzáló motorral is,így a már megszokott élmény tovább fokozható.A Play Candi márkanév alatt már található vibrátor (G-pontos és csiklóizgatós változat is),gésagolyó,anál kényeztető és vibrációs tojás is.

Tovább
Az exkluzív segédeszközök karcsú gyűjteménye a játékos Play Candi vibrátorok, melyek orvosi minőségű szilikonból készültek. Úgy tervezték, hogy a modern nő igényeit szem előtt tartva a Play Candi megfeleljen az elvárásoknak.Gyönyörűen kialakított formája és anyaga, igazán elegáns és kellemes érzést biztosít használójának. Az orvosi minőségű szilikonból az ABS műanyagból készült masszírozó, megfelelnek a legmagasabb minőségi követelményeknek az egész világon. Tapasztalja meg a különbséget melyet csak a Play Candi játékszer hozhat. 7 vibráló és pulzáló funkciója, növeli az erotikus és szexuális hangulatot. Ergonómiailag tökéletesen illik a kezébe, így valóban nagy élményt nyújtanak a Play Candi segédeszközök. Vízálló, így zuhanyzóban is kiválóan használható. Erotikasziget szexshop üzletünkben megtalálod a Play Candy termékeket
Tovább