Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Power csiklóizgató masszírozó

Raktáron

Power csiklóizgató masszírozó

 

Unod már a vibrátorokat melyek nem elég erősen rezegnek vagy azokat, melyekben állandóan elemet kell cserélni? A Mágikus Masszírozó vibrátor elég erős és még a legigényesebb felhasználók számára is kellő élvezetet nyújt. Ez a pálca stílusú masszírozó mély, megnyugtató rezgése érzékien dolgozik.
A vibrátort könnyű tartani a hosszú nyélnek köszönhetően. A gombokat a fogantyún szabályozhatod és választhatsz 2 rezgésintenzitás között.
A masszírozó széles csúcsa kínál erotikus felületet szexuális feltárásra.Rugalmas nyakának köszönhetően bármilyen erogén zóna könnyen elérhető vele.Tégy egy kis síkosítót a vibrátor fejére és élvezd csodálatos, sima, csúszó és mély rezgést.
Minden egyes alkalommal, egyszerűen csak kapcsold ki a készüléket és töröld le alaposan egy nedves ruha segitségével. Kezdő és haladó felhasználók számára egyaránt ajánlott.
Az elemekkel sem kell bajlódni,hiszen ez a masszírozó vibrátor tölthető,így csak csatlakoztasd a töltőt (ugyanúgy ahogy egy telefont)és dugd be a konnektorba.

Praktikus vibrátor,mert a vezeték nem zavar használat közben,így bárhova magaddal viheted.

Masszírozó, vibrátor jellemzői:

 

  • Teljes hossz: 28 cm
  • Fej hossz: 7 cm
  • Fej átmérő: 6 cm
  • Fehér kivitelben
  • 2 (erős motorral szerelt) rezgésintenzitás
  • töltővel
14 500 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A termék gyors ajánlása barátnak,ismerősnek.
Nyomtat
Kérdés a termékről