Üzlet nyitva tartása: Hétfő-szombat: 10-20 óráig

Üzlet nyitva tartása: Hétfő-szombat: 10-20 óráig

Red One Plus férfi kapszula - 2 db

Raktáron 

Red One Plus férfi kapszula - 2 db

A RED ONE  egy 100%-ban növényi összetevőket tartalmazó, prémium minőségű étrendkiegészítő készítmény, mely kifejezetten férfiak számára lett kifejlesztve!
A különleges gyógynövények jótékony hatással lehetnek a férfi potenciára, pozitívan hathatnak a merevedésre és a szexuális teljesítőképességre.

Összetevők:

  • Ginzeng (Panax Ginseng) - 100mg
  • Tajgagyökér (Eleutherococcus) - 80mg
  • Közönséges bojtorján (Arctium Lappa) - 60mg
  • Ötlevelű gynostemma (Gynostemma Pentaphyllum) - 40mg
  • Összesen: 280mg
 
Összetevők
 
Ginzeng (Panax Ginseng) - 100mg

Tajgagyökér (Eleutherococcus) - 80mg
Közönséges bojtorján (Arctium Lappa) - 60mg
Ötlevelű gynostemma (Gynostemma Pentaphyllum) - 40mg
Összesen: 280mg


Impotencia tüneteit tapasztalja? Potencia problémák lépnek fel nap mint nap? Férfiassága sokszor már csak lankadt állapotban van? Esetleg nem képes megtartani a kemény erekciót szeretkezés közben? A helyzete kilátástalan?

Ha magára ismert, akkor sincs semmi gond. Nyugodjon meg, vegyen egy mély levegőt. A megoldás itt van épp Ön előtt. A Red One prémium kategóriás potencianövelő kapszulái segíthetnek Önnek abban, hogy a korábbi problémákat mind leküzdhesse. Egyszer s mindenkorra búcsút inthet a gyenge férfiasságának, cserébe a Red One egy olyan kőkemény erekcióval láthatja el Önt, amelyről még álmodni sem mert volna hónapokkal ezelőtt. A RedOne potencianövelő kapszulái visszaadhatják Önnek kemény férfiasságát, újra az egekbe emelheti libidóját. Mondhatni a Red One potencianövelő mindkét fél számára megoldás. Részben Önnek, mert Önnek kemény erekciója lesz, részben kedvesének, mert ő meg élvezheti a Red One potencianövelő hatását. Szóval duplán jól jár mindenki a Red One potencianövelő kapszula használatával. Ne akarjon ezek után olyan csoportba tartozni, akik nem képes kielégíteni a párjukat, kedvesüket, szerelmüket, ezáltal folyamatos napi konfliktushelyzeteket teremtve akár a kapcsolatukat is feláldozva élnek. Tartozzon azon boldog férfiak csoportjába, akik képesek egy nőt maximálisan kielégíteni, akik boldog párkapcsolatban élnek, akik minden esetben le tudják venni a lábukról a gyengébbik nemet. A Red One potencianövelő kapszulák segítségével most minden megváltozhat. A Red One nem csak a közérzetre, de a nemi vágyra is pozitívan hat.

Miért is olyan eredményes a Red One Plus 100%-ban természetes hatóanyagokat tartalmazó potencianövelő kapszula a merevedési problémák és potencianövelés kezelésében!

A Red One összetételét tekintve egy 100%-ban természetes kimondottan a férfi potenciájára ható készítmény, melyet nem csak olyan férfiak számára fejlesztettek ki, akik merevedési zavar vagy impotencia jeleit észlelték magukon.  A speciálisan merevedési zavarra is ható, növényi összetételének köszönhetően már a bevételtől számított 30-45 percen belül képes felszívódni, és elkezdi kifejteni potencianövelő hatását. A Red One kapszulákban lévő hatóanyagok képesek akár több napig is, jobb esetben akár 72 órán keresztül is a szervezetben keringjenek, így nyújtva el a potencianövelő hatást! A Red One potencianövelő kapszula csak a legkiválóbb növényi összetevőkből készült, ennek köszönhetően szervezete villámgyorsan reagálhat a Red One potencianövelő kapszuláinak bevételét követően. A Red One férfiaknak készített kapszulái már 2015. óta bizonyítanak hatékonyságukról az merevedési zavar, impotencia kezelésében. A Red One Plus csak és kizárólag természetes növényekből készült, így a Red One potencianövelő kapszulákat 18 év felett minden korosztálynak ajánljuk, aki szeretné jobbá tenni szexuális életét. A RedOne képes lehet arra, hogy új erőt adjon Önnek, hogy újfajta, eddig még nem érzett szexuális teljesítményt nyújthasson kedvese felé. A Red One kapszuláinak használata erősítheti a mellékvese funkcióit is, amelyet a szexuális energia központjának is tartanak.

A Red One Plus természetes potencianövelő kapszula használatával az alábbi pozitív változásokat érzékelheti:

•    Szinte azonnali hatás, a bevételtől számított 30-45 percen belül
•    Hatása akár 72 óráig is elhúzódhat
•    Mellékhatás mentes
•    Erőteljes erekció
•    Fokozza a szexuális teljesítőképességet
•    Gyorsan újraéledő, fennmaradó erekció
3 950 Ft
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A termék gyors ajánlása barátnak,ismerősnek.
Nyomtat
Kérdés a termékről