Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Fetish Submissive kutya pozíciótartó

Raktáron

Fetish Submissive kutya pozíciótartó

A pozició megtartását segítő pántok lehetővé teszik, hogy élvezd az összes kedvenc pozíciót - és fedezz fel többet és többet - éjszakáról éjszakára! 

Vegye át az irányítást a Fetish Submissive állítható heveder kutyahámmal.
Tökéletes párnázott heveder állítható hevederekkel.
Gyakorold a híres kutyus testtartást!

 Ez nem a legromantikusabb testtartás, amelyet ismertünk, de ez lehetővé teszi a mélyebb behatolást ami valódi gyönyört eredményez. Próbáltad már? Amit tudnod kell róla. ...
Ha a szexről és a szexuális testtartásról beszélünk, a "kutyus" kétségtelenül az egyik legnépszerűbb, főleg azért, mert egyike a legmerészebbnek és az egyik, amely a legtöbb örömet nyújtja. . Az ősi idők óta gyakorolják, ez mind a férfiak, mind a nők fantáziájának tárgya. Szeretné tudni, miért sok embernek ez a kedvenc szexpóza? 

Meg kell mondani, hogy ez nem mindenkinek tetszik, különösen a romantikusabb embereknek. Más pozíciók során, mint például a klasszikus misszionárius, meg lehet nézni és megcsókolni partnerét, de a kutyával a helyzet bonyolultabbá válik. Ebben a helyzetben a nőnek vagy férfinak „négykézlábon” kell állnia, és a behatoló férfinak térdre állnia kell mögötte, férfiasságát a csípőjéhez igazítva. Így az ember teljes mértékben uralja a behatolást, a sebességet vagy a ritmust, ami nagyon erotikussá válhat.

A testtartás nagyon intenzív érzéseket kelt,nagyon mélyen behatolva lehetővé teszi a G pont elérését, és a szögtől függően a hüvely vagy a végbél másik oldalát is, amely páratlan örömöt jelent. Ugyanakkor lehevé teszi az ember számára, hogy közvetlen hozzáférést kapjon a csiklóhoz, és képes legyen stimulálni azt a penetráció során.Mivel nincs szemkontaktus, szex közben nem kell aggódnia az arckifejezései miatt, ami sok nő számára fejfájást jelenthet.

A FETISH SUBMISIVE heveder megkönnyíti a G-pont stimuláció mélyebb behatolását nő-nő behatolás esetén, vagy a P-pont bejutása esetén férfi-női behatolás esetén. Növeli a behatolási szöget 90 fokról 45 fokra.

  • Anyaga: Neoprén, nikkelmentes fém és vegán bőr.
-5%
3 990 Ft
4 200 Ft
Kezdete: 2021.08.11   A készlet erejéig!
Összehasonlítás
Kedvencekhez
A termék gyors ajánlása barátnak,ismerősnek.
Nyomtat
Kérdés a termékről