RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS!
ÉRVÉNYBEN: 2020.10.11-TŐL
HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG: 09-19 ÓRÁIG

RENDKÍVÜLI NYITVATARTÁS!
ÉRVÉNYBEN: 2020.10.11-TŐL
HÉTFŐTŐL - SZOMBATIG: 09-19 ÓRÁIG

Vibrátorok

Vibrátorok óriási választékban léteznek,mindkét nem élvezetének fokozására.Akár önkielégítésre vagy tartós kapcsolatban a élvezetek fokozására,a szenvedély felkorbácsolására.
Különböző típusú vibrációs kényeztetők léteznek:
* Csiklót izgató – gyakran hátmasszírozóként árulják, ezek erőteljes vibrátorok.
* Műpénisz formájú – közelítőleg pénisz formájú, készülhet műanyagból, szilikongumiból vagy latexből.(legújabb modellek 100% bőrbarát szilikon vibrátorok).
* Vízálló – használható nedves helyeken, például a zuhanyzóban vagy jakuzziban.
* "Nyúl", "Jackrabbit" vagy "Rampant Rabbit" – két ággal ellátott vibrátor, mind a hüvely, mind a csikló ingerlésére
* G-ponti vibrátor – hasonló a klasszikus vibrátorhoz, csak görbített, gyakran zselészerű bevonattal. A görbületének köszönhetően könnyebben elérhető vele a G-pont és a prosztata.
* Szerelemtojás (Love Egg) – tojás alakú vibrátor, a csikló izgatására és a vaginába való behelyezésre egyaránt alkalmas.
* Zsebrakéta (Pocket Rocket) – henger alakú, a csikló és a mellbimbók izgatására tervezték, nem vaginális használatra.
* Álcázott – hétköznapi tárgyakat (mint rúzs, mobiltelefon stb.) formáló vibrátorok, a diszkréció érdekében.
* Anális vibrátor – anális használatra kifejlesztett vibrátor, amely a végbélbe dugva fejt ki izgató érzést. Az anális vibrátor általában vékonyabb, mint a hüvelyi vibrátor. Legjellemzőbb tulajdonsága a kiszélesedő talp, amely megakadályozza a végbélbe történő felcsúszást. Kialakítása sokféle lehet. A vékony, hosszú anális vibrátor elsősorban a vibráció révén okoz izgalmat. A vibrátorral is ellátott anális plug a vibráción túl széles kialakítása miatt teltségérzetet is biztosít a végbélben, férfiak esetében pedig erősebben ingerli a prosztatát. Az anális vibrátorok közé tartoznak a vibráló anális golyók. Ezekbe a füzérszerűen kialakított és a végbélbe felhelyezhető golyókba kis vibrátorokat építenek.
* Pillangóbugyi – derékra és lábakra erősíthető vibrátor ,mely távirányítóval vagy anélkül szabályozható.A új modellek már rádió vezérlésűek,így akár 30 m is lehet a hatótávolságuk.
* Vibráló péniszgyűrű – péniszre erősíthető vibrátor, amelyet egy péniszgyűrűre helyeznek fel a csikló ingerlés érdekében.

*Tojás alakú vibrátor távirányítóval

A legtöbb vibrátor elemmel működik, de létezik hálózati feszültséggel működő is, ami tápegységen keresztül működtethető.

Tovább