Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Bilincs, kötöző

Maga az S&M rövidítés a szadomazochizmust jelenti. Ennek ellenére majdnem minden olyan erotikus és szerepjátékra használják, amely erotikus segédeszközöket - mint pl. korbács, ütő - és a partner korlátozását is felhasználja. Noha sok ember úgy gondolja, hogy az S&M mindig a kemény fizikai erőszakot jelenti, a valóságban legtöbben csak nagyon finoman élnek a szexuális hatalmukkal.

A Fetish szex sok ember fantáziáját izgatja és sokan ki is próbálják,ha megtalálják ehhez a megfelelő partnert. Mindenképpen finom kis paskolással kezd miután bekötötted a párod szemét ! Így megtudhatod mennyire van benne ezekekben a vad játékokban. Sokféle s/m játékszer van piacon , melyek izgalmas és vad kényeztetők mindkét fél számára.

Korbács,pálca, bilincs,fejmaszk, terpesztőrúd,szexhinta....vágyaidnak csak a képzelet szabhat határt!

A Fifty Shades of Grey film és könyv felnyitotta az emberek szemét,hogy semmi kivetnivaló nincs a fetish szexben ,sőt csak izgalmat varázsol a megszokott szexuális életbe. Christian Grey és  Anastasia Steele bevezet minket a vad szex rejtelmeibe finoman fúszerezve az S/M szexet szerelemmel!

Trts velük,fedezd fel a sado különleges világát és éld át az elsöprő gyönyört!

Tovább
 

Tisztán fizikai szempontból nincs különbség egy kemény S&M "játék" és egy megerőszakolás közt. A korbácsütések valósak. A lelki megalázás súlyosnak és keménynek tűnhet. Az ezek mögött lévő pszichológiai, érzelmi változások azok, amik jelentős különbséget tesznek a valós erőszak és az S&M közt. Rengeteg olyan elem van jelen egy S&M "játékban" ami nincs meg egy megerőszakolásnál. Az első ilyen az önkéntesség. A szolga szabad beleegyezésével - külső kényszerítés nélkül - engedelmeskedik az Úrnőnek/Mesternek. A második a bizalom. Az alárendelt szerepben lévő partner határozza meg a "játék határait", - hogy meddig "mehet el" az uralkodó partner - s ezeket sosem szabad megszegni. Az Úrnő/Mester mindig figyel arra, hogy mit érez szolgája. A tényleges kínzás helyett, adott mértékű fájdalomban és erotikus izgatásban részesíti partnerét, és annak érzéseit figyeli. Mivel a legtöbb S&M egymást szerető partnerek közt folyik, az uralkodó partner figyel az alárendelt érzéseire, érzelmeire.

Tovább