Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Női vágykeltő

A női nemi vágykeltőket - libidó fokozására fejlesztették ki természetes hatóanyagokból ezeket a krémeket és spray-et,melyek garantáltan érzékennyé varázsolják a csiklót és felkorbácsolják a szenvedélyt benned!

Tovább
 

Az emberiség kezdete óta minden kultúrában kiemelt szerepet kaptak az afrodiziákumok, melyeket vagy a potencia zavar, illetve a vágyhiány megszüntetésére, vagy a gyönyörszerzés fokozására használtak. Női vágykeltőnek, afrodiziákumoknak nevezzük az olyan anyagokat, amelyek élénkítik a nemi vágyat és a nemi aktivitást. Általánosságban az afrodiziákumoknak két fajtája van.
Az egyik csoportba a termékenységet növelő szerek, a másikba a szexuális energiát erősítő szereket soroljuk. A testi-lelki egyensúly elengedhetetlen része a harmonikus szexuális élet.Nemi vágyunk életünk folyamán sokszor változik,rohanó világunkban a stressz erősen befolyásolja kedvünket és libidónkat.
Természetes hatóanyagokból fejlesztettek ki vitalizáló,vágyserkentő krémeket és kapszulákat,melyek
- növelik a női vágyat és a szexuális kielégülést
- vérbőséget okoznak
- hangulatfokozó
- fokozzák az ozgazmus érzését.
Itt van a hatásos megoldás, mely még élvezetesebbé teszi szexuális életed. Ha fel szeretnéd turbózni a szexet, ezzel garantáltan sikered lesz.

Tovább