Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél )

Péniszgyűrűk / köpenyek

Az ernyedt vagy félig kemény hímvesszőre kell húzni a gyűrűt, ami általában gumiból, szilikonból,zseléből,bőrből vagy fémből készült. Mivel a gyűrű szoros, a vért a hímvesszőben tartja, vagyis az erekció erősebb lesz és tovább fog tartani. 

 

Ha a pasid nincs megelégedve a méreteivel, akkor imádni fogja a péniszgyűrűt, mert a hímvessző nagyobbnak és vastagabbnak látszik.
A vibrátoros erekciógyűrűk nagyobb élvezetet nyújtanak,mivel a gyűrű rezgése ingerli az erogén zónákat.

 


 

Tovább

A péniszgyűrű-erekciógyűrű egyszerűen megakadályozza a vér áramlását, de nem olyan mértékben, hogy az problémát okozhasson. Merevedéskor  a pénisz barlangos testei vérrel telítődnek, majd ezt a vért a pénisz felszínének közelében futó vénák szállítják el. A határozott, de nem túl erős szorítással a péniszgyűrű a vér visszafolyását lassítja, ezáltal az erekció tovább tarthat és nagyobb méretet is eredményezhet.
Amit tudni kell a péniszgyűrű használatáról!:

Bár sokféle anyagból készülhetnek, a problémák és a kínzó fájdalmak elkerülése végett csak rugalmas anyagból készülnek,a legújabb modellek már szilikon anyagúak. Ezek higiénikusak is, s bár többször használhatók, a fertőzések elkerülése végett egy újabb kapcsolat esetén a régi eszközt is cseréljük le. Természetesen a péniszgyűrű nem véd a szexuális úton terjedő betegségek és a nem kívánt terhesség ellen sem! A gyűrű legkönnyebben a félig merev péniszre húzható fel, és eltávolítása csak a merevedés megszűnése után ajánlott. Mindkét félnek maximális élvezetet nyújt!

 

Az élvezet fokozására léteznek a vibrációs péniszgyűrűk,melyeket csiklóizgatóval és néha ánuszizgatóval látnak el.Egy kis motor gondoskodik a vibrációról,egyes modelleknél szabályozható rezgésintenzitással.Mindkét félnek örömet szeretnek,hiszen a vibráció izgató hatással van a csiklóra és a péniszre is,így megdublázza az ozgazmust ez a kis játékszer!

 

Tovább