Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél ) 

Üzletünk elköltözött! Új címünk: 1036 Bp. Lajos utca 49/b. ( Kolosy térnél ) 

S/M, Fetish

Maga az S&M rövidítés a szadomazochizmust jelenti. Ennek ellenére majdnem minden olyan erotikus és szerepjátékra használják, amely erotikus, fethis segédeszközöket - mint pl. korbács, ütő - és a partner korlátozását is felhasználja. Noha sok ember úgy gondolja, hogy az S&M mindig a kemény fizikai erőszakot jelenti, a valóságban legtöbben csak nagyon finoman élnek a szexuális hatalmukkal.

Tovább

Van aki furcsán szereti a szexet,de a mai világban már ez is teljesen elfogadott.
Internetes oldalak forgalmának legnagyobb hányadát a bizarr fantáziákat megjelenítő oldalak adják.
Hiszen ha valaki nem élheti ki a vágyait otthon,esetleg nem meri elmondani mit szeretne,akkor bizony máshoz fordul fantáziája megvalósításáért.

A fájdalmat és élvezetet érzékelő receptorok egymás mellett helyezkednek el testünkben és egyazon idegpályán jutnak el agyunkig.Ezek az érzékelők egyszerre adnak jelt és az agy feladata eldönteni mi a jó és a rossz.Agyunk hoz döntést arról,hogy számunkra mi az élvezetes és mi a fájdalmas.
Ezért van az,hogy míg egyesek visszataszítónak tartják a szadomazo szexet,addig másik gyönyörként élik át.
Szexualitással kapcsolatos felmérés szerint azok az emberek,akik élvezik a büntetést és a kötözést a szexben ,sokkal boldogabbak és kiegyensúlyozottabbak,mint akik hagyományos szexuális életet élnek.

A szado-mazo szex egyfajta szerepjáték,alapja a dominancia és az alávetettség. Összefoglaló neve BDSM, az angol rövidítés több jelentést is takar; fenyítést és megkötözést, dominanciát és behódolást, illetve szadizmust és mazochizmust. A szex-szerepjáték része lehet az elfenekelés, csiklandozás, korbácsolás, szembekötősdi, vagy bármi, ami a partnerek között elfogadott. A lényeg a biztonság, józanság és a kölcsönös belegyezés.

És hogy a szerepjáték mennyire hétköznapi lehet a szexuális életben?
A vágyak ellen küzdeni nem érdemes,hiszen ha minden fantáziádat kiéled sokkal boldogabb leszel.
Ha valaki tudja milyen érzés eljátszani otthon egy rendőrnőt vagy főnök-titkárnő játékot az tudja milyen fokú izgalmat visz egy kapcsolatba egy ilyen szerepjáték.
Bizonyos helyeken,fétis partikon találkozhatsz olyan emberekkel akik szexuális élete eltér a hagyományostól,akár csak megfigyelőként is betekintést nyerhetsz ebbe a zárt világba.

Tovább